• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeAdvocaat in Groningen – LW Advocaten voor al je juridische vraagstukken

Advocaat in Groningen – LW Advocaten voor al je juridische vraagstukken

LW Advocaten biedt juridische hulp aan iedereen die op zoek is naar een advocaat in Groningen en omgeving. Bij LW Advocaten staan onze specialisten voor je klaar om te helpen en adviseren bij aan het recht gerelateerde vragen en juridische procedures. Wij bieden al ruim 20 jaar concrete en betaalbare oplossingen voor uiteenlopende problemen aan zowel particulieren als bedrijven en overheden. Ons streven is om juridische problemen zo goed en snel mogelijk op te lossen. Het advocatenkantoor van LW Advocaten is te vinden op een mooie en goed bereikbare locatie met ruime parkeergelegenheid in de stad Groningen. Vanuit dit kantoor in de stad helpen onze advocaten en rechtskundigen klanten in de gehele provincie Groningen met al hun aan het recht gerelateerde vragen.

Ik zoek een advocaat in Groningen

De advocaten en adviseurs van LW Advocaten zetten zich dagelijks in om klanten zo goed mogelijk bij te staan en advies te geven. Betrokkenheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven dat een betrokken werkwijze de resultaten oplevert die jij als klant graag wilt zien. Indien je juridische hulp nodig hebt, nodigen wij je uit om langs te komen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op ons kantoor. Samen kijken we dan wat de best passende juridische oplossing is voor jouw situatie.

Gegevens LW Advocaten Groningen

Zuiderpark 15
9724 AG Groningen
Tel: (050) 3603768
Fax: (050) 3603561
E-mail: info@lw.nl

Je bent altijd welkom voor een kop koffie en een gratis oriëntatiegesprek. Daarnaast heeft ons advocatenkantoor een wekelijks inloopspreekuur op donderdag van 16.00 tot 17.00 uur. Tijdens dit spreekuur kun je vrijblijvend jouw juridische vraagstukken voorleggen aan één van onze advocaten.

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Neem contact op met LW Advocaten in Groningen om een gratis kennismakingsgesprek te plannen!