• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeAdvocatenmr. M.M.J. Arts

mr. M.M.J. Arts

Mirko Arts is als advocaat werkzaam voor LW. Hij staat veel ondernemers bij die financieel in zwaar weer zijn gekomen. Daarnaast doet hij zaken voor particulieren die betrekking hebben op arbeid- of familiekwesties, zoals ontslag of een scheiding.

Mirko is vakinhoudelijk creatief en denkt met zijn cliënten mee. Als advocaat kijkt hij eerst naar de belangen van hen. Hij kan de vragen heel goed ‘vertalen’ en in perspectief brengen naar het werkelijke belang. Hierin zijn er grofweg twee opties: Of er zo goed mogelijk uitkomen of er zo snel mogelijk vanaf.

Als een zaak muurvast zit, ziet Mirko vaak nog een lichtpuntje. Hij is goed in het vinden van de verrassing in de oplossing. Hij ‘vecht’ voor je en kan daarbij enorm vervelend voor de tegenpartij zijn. Hij houdt altijd de kennis van zijn vakgebieden up-to-date, en kan voor een onvoorziene, positieve wending in een rechtszaak zorgen door zijn uitstekende expertise van de overige rechtsgebieden.

In een zaak werkt Mirko altijd naar een bepaald punt toe: Convergeren i.p.v. divergeren. Hij helpt ook bedrijven die in de problemen geraakt zijn, bijv. wanneer er sprake van saneren of bij het voorkomen van een faillissement.

Mirko heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Ondernemingsrecht
– Personen- en familierecht

Deze registratie verplicht Mirko elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Functie:

Advocaat

Kennis maken?

arts@lw.nl
Vestiging Groningen