• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeAdvocatenmw. mr. J. Wijnia

mw. mr. J. Wijnia

In augustus 2018 heb ik succesvol mijn master Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald. Ik ben afgestudeerd met als specialisaties privaatrecht en arbeidsrecht. Toen ik met mijn studie aan de Rijksuniversiteit begon, wist ik al dat ik advocaat wilde worden. De reden hiervoor is dat ik altijd al een sterk gevoel voor rechtvaardigheid heb gehad. Ik haal veel voldoening uit het écht kunnen helpen van mensen. Voor toekomstige cliënten hoop ik dat verschil echt te kunnen maken. Ik kan mij verliezen in het lezen van een dossier en vind het erg leuk om vanaf het begin tot het einde bij de zaak betrokken te zijn.

Na het afronden van mijn studie, heb ik ervaring opgedaan bij een aantal advocatenkantoren en bij een deurwaarderskantoor. In maart 2021 ben ik bij LW Advocaten begonnen, waarbij ik het afgelopen jaar met veel plezier de functie van juridisch medewerker heb vervuld. Op 25 februari 2022 begon voor mij de nieuwe stap in mijn carrière en ben ik als advocaat beëdigd bij de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen.

Als advocaat ben ik breed inzetbaar in de algemene civiele rechtspraktijk. Mijn interesse ziet in het bijzonder op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en verbintenissenrecht. Als advocaat wil ik mijn cliënten zo goed mogelijk bijstaan. Daarbij houd ik van duidelijk en snel communiceren, zodat wij tot een zo goed mogelijke oplossing kunnen komen. Indien het nodig is, ga ik een procedure niet uit de weg. Bij het behandelen van mijn zaken zal mijn grote doorzettingsvermogen goed van pas komen. Als ik eenmaal met een zaak gestart ben, dan geef ik niet op voordat ik het maximaal haalbare resultaat voor mijn cliënt heb bereikt.

Neem gerust contact met mij op indien u juridisch advies wenst te ontvangen of rechtsbijstand nodig bent.

Functie:

Advocaat

Kennis maken?

wijnia@lw.nl

Vestiging Groningen