HomeAdvocatenmw. mr. Y.M. Prins

mw. mr. Y.M. Prins

Yvonne is advocaat en mediator, zij houdt zich met name bezig met familiezaken en arbeidskwesties. Het grote voordeel van de combinatie advocaat-mediator is dat Yvonne als advocaat alle juridische en fiscale ins en outs beheerst die bij bijvoorbeeld een scheiding aan de orde kunnen komen. Dit betekent dat ze een zaak niet alleen feitelijk maar ook juridisch in één keer goed regelt.

In arbeidskwesties ondersteunt Yvonne bedrijven bij het ontwikkelen van goed HR-beleid, het voeren van ontslagprocedures, het begeleiden van complexe ziektegevallen en re-integratieprocessen. Daarnaast staat ze ook werknemers bij die een conflict met hun werkgever hebben. Doordat zij beide kanten van de medaille kent, heeft ze een genuanceerde visie op problemen en kan zo oplossingsgericht meedenken met zowel de werknemer als de werkgever.

Yvonne gaat professioneel, nauwgezet en georganiseerd te werk, en houdt haar kennis goed bij. Bij emotionele gebeurtenissen is Yvonne een baken van rust en vertrouwen. In deze situaties is ze begripvol en empathisch en door haar betrokkenheid stelt ze de cliënten op hun gemak.

Functie:

Advocaat/Mediator

Kennis maken?

prins@lw.nl
Vestiging Groningen