• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeAdvocatenkantoor in Groningen – LW Advocaten biedt hoogwaardige juridische dienstverlening

Advocatenkantoor in Groningen – LW Advocaten biedt hoogwaardige juridische dienstverlening

Zoek je een advocatenkantoor in Groningen? Zoek dan niet verder! LW Advocaten heeft een team van specialisten die altijd klaarstaan om jou te helpen met juridische vraagstukken. Onze rechtskundigen en advocaten zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden en helpen zowel particulieren als ondernemers en overheden. Wij kijken aan de hand van jouw persoonlijke situatie wat de best passende oplossing is. Ons advocatenkantoor is gelegen in de stad Groningen. De locatie is goed bereikbaar dankzij de ruime parkeermogelijkheden en de ligging naast het Hoofdstation van Groningen. Wij helpen vanuit dit mooie kantoor inwoners uit de stad Groningen, maar ook veel bewoners van overige gebieden in de provincie Groningen.

Advocatenkantoor in Groningen

Iedereen heeft recht op juridische hulp. De advocaten en adviseurs van LW Advocaten willen het recht toegankelijk maken voor iedereen. Wij geloven dat betrokkenheid en betrouwbaarheid essentieel zijn voor goede, begrijpelijke antwoorden en uiteindelijk een goed resultaat. Onze visie is dat een betrokken werkwijze resultaten oplevert die jij als klant graag wilt zien. Dankzij onze specialistische kennis kunnen wij samen tot de beste oplossing komen tegen zo laag mogelijke kosten. Heb jij aan het recht gerelateerde vragen waar je graag een deskundig en begrijpelijk antwoord op wil krijgen? We nodigen je graag uit om eens langs te komen voor een gratis juridisch adviesgesprek.

Gegevens LW Advocaten Groningen

Zuiderpark 15
9724 AG Groningen
Tel: (050) 3603768
Fax: (050) 3603561
E-mail: info@lw.nl

Elke donderdag is er een inloopspreekuur van 16.00 tot 17.00 uur. Tijdens het inloopspreekuur kan je jouw juridische vraagstuk vrijblijvend met één van onze specialisten bespreken. Daarnaast kan je ons op werkdagen telefonisch bereiken van 9.00 tot 17.00 uur om een afspraak te maken voor een gratis oriëntatiegesprek.

Zoek jij een deskundig en betrouwbaar advocatenkantoor in Groningen? Kom langs tijdens het inloopspreekuur of maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek!