• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeAdvocatenkantoor in Stadskanaal – LW Advocaten helpt bij juridische vraagstukken

Advocatenkantoor in Stadskanaal – LW Advocaten helpt bij juridische vraagstukken

De specialisten van ons advocatenkantoor in Stadskanaal bieden al ruim 20 jaar betaalbare en concrete oplossingen voor verschillende juridische problemen. Onze service is beschikbaar voor zowel particulieren als ondernemers en overheden. LW Advocaten heeft ruime ervaring en expertise binnen verschillende rechtsgebieden. Op basis van onze ervaring kunnen wij garanderen dat je bij ons in goede handen bent. Het streven is altijd dat jij zo snel mogelijk de hulp krijgt die precies bij jouw situatie past. Passend en betaalbaar juridisch advies! Ons advocatenkantoor bevindt zich in Stadskanaal en is gevestigd in een goed bereikbaar pand met ruime parkeermogelijkheden. Vanaf deze locatie helpen onze advocaten zowel inwoners van de gemeente Stadskanaal, als mensen ver daarbuiten met diverse, aan het recht gerelateerde, vragen en problemen.

Advocatenkantoor in Stadskanaal

Zit jij met een juridische vraag of een juridisch probleem en ben jij op zoek naar een deskundige advocaat in de omgeving van Stadskanaal? De rechtskundigen van LW Advocaten bieden hoogwaardige juridische dienstverlening. Onze servicegerichte medewerkers hebben passie voor het vak en voorzien je graag van duidelijk en begrijpelijk advies. Wij nodigen je uit om contact op te nemen voor een kop koffie en een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek op ons kantoor zullen wij jouw juridisch vraagstuk uitgebreid bespreken. Ook bespreken we dan de te volgen procedure en de tarieven, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Gegevens LW Advocaten Stadskanaal

Tinnegieter 21b
9502 EX Stadskanaal
Tel: (0599) 820991
Fax: (0599) 618431
E-mail: info@lw.nl

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Je kunt telefonisch een afspraak maken voor een gratis oriëntatiegesprek, onze koffie staat klaar. Uiteraard zijn wij ook per mail bereikbaar.

Ben jij op zoek naar een deskundig advocatenkantoor in Stadskanaal? Neem contact op en plan gratis een oriënterend gesprek!