• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeJuridisch advies echtscheiding – LW Advocaten ondersteunt en adviseert bij echtscheidingen

Juridisch advies echtscheiding – LW Advocaten ondersteunt en adviseert bij echtscheidingen

LW Advocaten geeft juridisch advies en een antwoord op je vragen bij een echtscheiding. Het besluit om te scheiden is een emotioneel zware beslissing waar veel bij komt kijken. Want wat moet je nu eigenlijk allemaal regelen bij een echtscheiding? En waar regel je dat überhaupt? Hoe moeten jij en je (ex-)partner de boedel verdelen en hoe kom je zo vriendschappelijk mogelijk door deze periode heen? Met zoveel lastige vragen kun je wel wat hulp gebruiken. Voor zaken als alimentatie, hypotheek en zorg voor de kinderen is het belangrijk dat er goede en duidelijke afspraken zijn. De specialisten en bemiddelaars van LW Advocaten hebben al ruim 20 jaar ervaring op dit gebied en staan voor je klaar. Neem gerust contact op voor een gratis oriënterend gesprek.

Een echtscheiding, hoe werkt dat?

Bij LW Advocaten werken specialisten op het gebied van echtscheidingen. Bij deze ingrijpende gebeurtenis is het uiteraard belangrijk om de rust en het overzicht te bewaren. We bespreken samen hoe jullie als ouders invulling kunnen geven aan het gezamenlijk gezag, welke omgangsregeling er moet komen en hoe jullie beiden financiële rust en stabiliteit zullen krijgen.

Juridisch advies bij een echtscheiding

LW Advocaten streeft ernaar om de zaken zo te regelen dat er na de scheiding geen twistpunten kunnen ontstaan. Hierin zit de meerwaarde van ons kantoor. Wij hebben alle kennis in huis om ook complexe financiële scheidingen in goede banen te leiden. Bij overige thema’s die zich na een scheiding voor kunnen doen, staat LW Advocaten ook voor je klaar. Bij ons kun je terecht voor alle vragen met betrekking tot echtscheidingen, zo proberen we een lastige situatie voor jullie wat gemakkelijker te maken.

Wil jij advies of heb je vragen over echtscheidingen? Neem contact met ons op via telefoonnummer (050) 3603768. Wij helpen je graag verder!