• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeJuridisch advies in Groningen – LW Advocaten biedt juridische bijstand bij rechtsproblemen

Juridisch advies in Groningen – LW Advocaten biedt juridische bijstand bij rechtsproblemen

Voor juridisch advies in Groningen ben je bij LW Advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten en adviseurs staan altijd voor je klaar om deskundige, juridische hulp te bieden. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in het vinden van de best passende juridische oplossingen voor zowel particulieren als ondernemers en overheden. Je kunt erop vertrouwen dat onze advocaten samen met jou de juiste en best passende oplossing vinden voor jouw persoonlijke situatie. Ons streven is om uiteenlopende juridische problemen zo snel en goed mogelijk op te lossen. Het advocatenkantoor van LW Advocaten bevindt zich op een goed bereikbare locatie met ruime parkeergelegenheid en dichtbij het station van Groningen. Vanaf deze mooie locatie helpen onze advocaten en adviseurs iedereen in de provincie Groningen met al hun rechtsproblemen en vragen.

Ik zoek juridisch advies in Groningen

Het team van advocatenkantoor LW Advocaten bestaat uit servicegerichte medewerkers. Onze rechtskundigen willen je graag van duidelijk en begrijpelijk juridisch advies voorzien, zodat jij precies snapt hoe het zit. Heb jij aan het recht gerelateerde vragen en kan je wel wat deskundige hulp gebruiken? Bij LW Advocaten weet je zeker dat jouw adviseur of advocaat de tijd neemt om jouw vragen te beantwoorden. Je bent bij ons van harte welkom voor een kop koffie en een gratis kennismakingsgesprek!

Gegevens LW Advocaten Groningen

Zuiderpark 15
9724 AG Groningen
Tel: (050) 3603768
Fax: (050) 3603561
E-mail: info@lw.nl

Op werkdagen kan je ons telefonisch bereiken van 9.00 tot 17.00 uur om een afspraak te maken voor een gratis oriëntatiegesprek. Ons advocatenkantoor heeft ook elke donderdag een inloopspreekuur van 16.00 tot 17.00 uur. Tijdens dit inloopspreekuur kan je jouw juridische vragen en problemen vrijblijvend voorleggen aan één van onze advocaten.

Ben jij op zoek naar het beste advocatenkantoor voor juridisch advies in Groningen? Neem dan contact op om een gratis oriëntatiegesprek te plannen!