• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeJuridisch advies scheiding – LW Advocaten biedt hulp bij echtscheidingen

Juridisch advies scheiding – LW Advocaten biedt hulp bij echtscheidingen

De specialisten van LW Advocaten helpen en geven juridisch advies bij een scheiding. De periode rondom een scheiding is vaak een heftige en emotionele periode voor alle betrokkenen. Er komt veel kijken bij het maken van goede onderlinge afspraken. Waar moet je eigenlijk allemaal aan denken bij een echtscheiding? En hoe zorg je ervoor dat alles echt goed geregeld is? Hoe gaat de verdeling van de boedel in zijn werk? En ook heel belangrijk: hoe komen wij zo vriendschappelijk mogelijk door deze periode heen? Voor jou, je (ex-)partner en eventuele kinderen is het belangrijk dat er goede, duidelijke afspraken gemaakt worden. Onze advocaten en rechtskundigen hebben jarenlange ervaring op het gebied scheidingen en staan voor je klaar.

Een scheiding, help wat moet ik nu?

Onze specialisten op het gebied van echtscheidingen helpen je om de rust en het overzicht te bewaren tijdens deze turbulente periode. Samen bespreken we hoe jullie als ouders het beste invulling kunnen geven aan het gezamenlijk gezag en welke omgangsregelingen er moeten komen. Ook streven we er altijd naar om voor alle betrokkenen financiële rust en stabiliteit te creëren. Wij nodigen je uit om contact op te nemen voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ik wil juridisch advies over mijn scheiding

LW Advocaten gaat in gesprek en heeft als doel om alle zaken van A tot Z te regelen, zodat er na de scheiding geen twistpunten zullen ontstaan. Hierin vind je ook de meerwaarde van ons kantoor: wij hebben de specialistische kennis in huis om ook complexe financiële scheidingen tot een positieve afsluiting te brengen. Voor alle vragen omtrent echtscheiding-gerelateerde thema’s staat LW Advocaten voor je klaar. Wij zetten ons in om de vervelende tijd rondom de scheiding wat gemakkelijker te maken voor jullie.

Heb jij behoefte aan advies op het gebied van een scheiding? Bel (050) 3603768 om een afspraak te maken. Onze advocaten helpen je graag verder!