• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeMediator Groningen – LW Advocaten biedt juridisch advies bij echtscheidingen

Mediator Groningen – LW Advocaten biedt juridisch advies bij echtscheidingen

Zit je in een scheiding waarbij je een mediatior in Groningen en omgeving zou kunnen gebruiken? Dan ben je bij LW aan het juiste adres. Mediation is het oplossen van een conflict onder begeleiding. Een ingrijpende gebeurtenis zoals een scheiding wil je het liefst snel achter de rug hebben. Zeker in een situatie waar kinderen bij betrokken zijn, wil je de rust en het overzicht bewaren. Het is echter niet altijd even gemakkelijk om alles zo goed en vriendschappelijk mogelijk te regelen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als de communicatie tussen jullie als partners moeizaam verloopt of er ruzies ontstaan. De scheidingsmediator van LW Advocaten, Yvonne Prins, is erin gespecialiseerd om gezamenlijk in gesprek te gaan en naar de beste oplossingen te zoeken. Zij zorgt ervoor dat ieders wens wordt gehoord, voorkomt conflicten en creëert de benodigde rust tijdens het proces van de echtscheiding.

Waarom een mediator bij de echtscheiding?

Dankzij onderling overleg en door met beide partijen in gesprek te blijven, kunnen we een scheiding voor beide partijen positief afsluiten. Dit kan onder andere via scheidingsmediation, waarbij je samen één advocaat hebt. Onze scheidingsmediator is een gespecialiseerd familierechtadvocaat. Zo weet je zeker dat jullie uitstekend advies over alle juridische aspecten van de scheiding krijgen. Als mediator zorgt ze er daarnaast voor dat jij en je partner goed contact met elkaar houden. Mediation voorkomt in veel gevallen een vechtscheiding of een gang naar de rechter.

Ik wil een mediator in Groningen

Willen jij en je partner een echtscheiding aanvragen of hebben jullie dit onlangs gedaan? Voorkom een conflictsituatie en zorg ervoor dat er goede onderlinge afspraken gemaakt worden. LW Advocaten beantwoordt al je vragen over echtscheidingen en mediation en geeft passend advies voor jullie persoonlijke situatie.

Wij nodigen je graag uit om contact op te nemen met LW Advocaten op het telefoonnummer (050) 3603768 voor een kopje koffie en een kennismakingsgesprek met onze mediator. Wij staan voor je klaar!