• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeOndernemer

Ondernemer

Juridische hulp voor ondernemers

Als ondernemer richt u zich in de eerste plaats op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Steeds vaker komt u daarbij zaken tegen die juridische kennis vragen.
Wij bieden juridische hulp voor ondernemers en adviseren u om juridische vragen in een vroeg stadium aan ons voor te leggen. Dat verkleint de kans op hoge kosten en vervelende situaties later.
Het is goed om te weten dat wij ruime ervaring hebben met het geven van adviezen en het voeren van diverse procedures op de meest uiteenlopende rechtsgebieden. Als cliënt bij ons kantoor bent u een ondernemer die kan terugvallen op een juridisch deskundige die oprechte belangstelling heeft voor uw bedrijf.

Een advocaat loodst u als ondernemer door de complexe wet- en regelgeving die u dagelijks op uw pad treft. Hij treedt op als adviseur die daadwerkelijk iets toevoegt aan de bedrijfsvoering van uw onderneming.

Als uw zaak daarom vraagt heeft LW advocaten en belastingadviseur toegang tot een uitgebreid netwerk van externe deskundigen en adviseurs. Kortom, als ondernemer bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor advies en/of vragen over onze juridische diensten voor ondernemers, kunt u contact met ons opnemen. Telefoon: (050) 3603768. Wij helpen u graag verder.