• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeNieuwsCollega Stefanie beëdigd tot advocaat!

Collega Stefanie beëdigd tot advocaat!

Nieuws

Mijn naam is Stefanie de Vries, 24 jaar oud en sinds een aantal jaar inwoner van Groningen. Ik ben opgegroeid in Harlingen, Friesland maar ben vanwege mijn studie naar Groningen verhuisd, waar ik nu samenwoon. Hier woon ik dan ook al een aantal jaren met veel plezier.

In oktober 2019 ben ik bij LW Advocaten begonnen met werken naast mijn studie. In de zomer van 2020 heb ik mijn studie afgerond en succesvol mijn master Privaatrecht behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Bij LW Advocaten heb ik in het begin een rol als juridisch medewerkster vervuld, waarbij ik alle advocaten op kantoor ondersteunde bij hun juridische werkzaamheden. In maart 2021 ben ik tot advocaat beëdigd door de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen. Nu ga ik dus zelf aan de slag als advocaat bij LW Advocaten, waar ik erg veel zin in heb!

Algemeen civiele rechtspraktijk

Ik ben werkzaam in een algemeen civiele rechtspraktijk en ben breed inzetbaar in kwesties aangaande onder andere het personen- en familierecht, consumentenzaken, overeenkomsten, aansprakelijkheidsrecht, etc. Mijn interesse ligt vooral in het verbintenissenrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Met veel plezier werk ik bij LW Advocaten waarbij ik met veel variërende dossiers en rechtsgebieden in aanraking kom. Hierdoor bouw ik alsmaar meer ervaring op in een algemene rechtspraktijk wat mij in staat stelt dossiers door middel van verschillende invalshoeken te benaderen. Wat mij heeft aangetrokken tot het vak van advocaat is dat je een cliënt kan helpen met het oplossen of voorkomen van tastbare problemen en daarbij echt een verschil kan maken voor jouw cliënt.

Neem gerust contact met mij op indien u advies bij een juridische vraag wenst te ontvangen of rechtsbijstand nodig hebt in een juridische procedure in een geval dat u een geschil hebt met een andere partij waar u onderling niet bent uitgekomen.

Er is altijd een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Ik ben u graag van dienst!