• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeParticulier

Particulier

Ook u kunt onverwacht te maken krijgen met een juridisch probleem. Bij aankoop van een huis, een conflict met uw werkgever, een echtscheiding, na een verkeersongeluk, problemen met de overheid of instanties, als u slachtoffer bent geworden van een misdrijf, problemen met gezag en omgang van kinderen, een dreigend faillissement, beschuldigd worden van een misdrijf, een burenruzie, erfeniskwesties, of met het aanvragen van vergunningen. Wij staan voor u klaar. Wij hebben de specialistische kennis in huis om u bij te staan en we zoeken naar duurzame oplossingen tegen zo laag mogelijke kosten. Dat doen wij bij voorkeur buiten de rechtszaal, maar als het niet anders kan dan zullen wij uw belangen verdedigen voor de rechter. Voor een eerste richtinggevend advies kunt u altijd een afspraak met ons maken.

Hoe gaan wij te werk?

Wij nodigen u uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. U kunt uw zaak dan uitgebreid toelichten. Ook bespreken we de te volgen procedure en de kosten van onze diensten.

Wanneer we het met elkaar eens zijn dan gaan wij voor u aan de slag. Zodra we een scherp beeld hebben van uw juridisch probleem nemen wij contact op met uw tegenpartij. We proberen dan in goed overleg tot een oplossing te komen. Onze ervaring is dat veel zaken ook zijn op te lossen zonder tussenkomst van de rechter. Lukt dat niet dan zetten wij zonodig de eerste stap in de rechterlijke procedure. Uiteraard doen we niets zonder overleg met u. Wij informeren u actief en nemen contact met u op wanneer uw instemming nodig is. Wij hechten er veel waarde aan dat u in persoon met uw advocaat de zitting in uw zaak bij het gerecht bijwoont.

Wat kenmerkt ons kantoor?

Wij zijn een kantoor met betrokken medewerkers, advocaten en adviseurs, die passie hebben voor hun vak. Wij staan voor een persoonlijke benadering en een duidelijke aanpak. Wij proberen altijd uw zaak zo snel mogelijk te behandelen.

Voor advies en/of vragen over onze juridische diensten voor particulieren, kunt u contact met ons opnemen. Telefoon: (050) 3603768. Wij helpen u graag verder.