• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeOver ons

Over LW advocaten

Zoals elke organisatie heeft LW advocaten een aantal fundamenten die de basis vormen van het bedrijf. De fundamenten voor dit kantoor zijn passie voor ons vak, betrokkenheid bij onze klanten, betrouwbaarheid en het streven naar kwaliteit in de werkwijze.

Passie voor ons vak uit zich in de vakbekwaamheid en motivatie van de advocaten en adviseurs. Iedere advocaat en adviseur zet zich intensief in voor uw zaak. Uw belang bij goed resultaat is onze drijfveer.

LW advocaten en belastingadviseur is een samenwerkingsverband van zelfstandige advocaten en een belastingadviseur. U sluit dan ook een overeenkomst met de desbetreffende advocaat.

Kennis maken

Een betrokken werkwijze dat resultaat oplevert is waar u als klant belang aan hecht. Hiervoor is een persoonlijk kennismakingsgesprek op kantoor noodzakelijk. Op deze manier kunnen wij goede afspraken maken met betrekking tot de te volgen procedure en staat van kosten en loon van de advocaat of adviseur. Het kantoor vindt het belangrijk om u, de klant, goed op de hoogte te houden van de verschillende stappen die in het dossier geschieden. Daarnaast wordt regelmatig instemming van u gevraagd voor wat betreft de voorgenomen werkwijze en de inhoud van de besluiten.

De belastingadviseur van LW advocaten lid van de Nederlandse Federatie Belastingadviseurs. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteitsvolle adviezen.

Service gericht

Omdat alle advocaten en adviseurs van LW advocaten streven naar het verlenen van een zo goed mogelijke service, zijn zij daartoe soms aangewezen op specifieke kennis, ervaring en beroepsbekwaamheid van anderen. Zo bevelen wij u graag de bedrijfsrevisoren, notarissen en gerechtsdeurwaarders in ons netwerk aan omdat wij overtuigd zijn van hun professionele kwaliteit. Als klant blijft u uiteraard volkomen vrij in uw keuze en houdt u altijd de regie over uw eigen zaak.

Wat te doen bij een klacht?

LW advocaten doet het uiterste om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over een bepaald onderdeel van onze dienstverlening. Als dat zo is kunt u een beroep doen op de interne klachtenregeling van LW advocaten.

Wij verzoeken u om uw klacht eerst te bespreken met de behandelaar van uw zaak binnen ons kantoor (advocaat). Komt u met hem/haar niet tot een oplossing, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een van onze klachtenfunctionarissen:

mr. D.Y. Li
mr. V.L. van Wieringen

Wij zullen in overleg met u zo snel mogelijk een oplossing voor de ontstane problemen proberen te vinden of u voorzien van een duidelijke argumentatie. Deze oplossing of argumentatie zullen wij altijd schriftelijk aan u bevestigen.

Download hier de klachtenprocedure van LW advocaten.

Website en Cookies

Op onze website maken wij gebruik van analytische cookies voor webstatistieken. Wij gebruiken dit voor het monitoren van het bezoek aan de website. Het gebruik hiervan is geanonimiseerd; er worden geen persoonsgegevens gedeeld met derden. Analytics is een online service die ons helpt bezoekers te begrijpen; bijvoorbeeld hoe bezoekers onze website vinden, hoe lang ze op onze site doorbrengen, op welke webpagina’s ze het meest geïnteresseerd zijn enz. We gebruiken deze gegevens voor meer inzicht van hoe bezoekers omgaan met onze website. Het helpt ons de inhoud, het ontwerp en de functionaliteit te verbeteren van onze site. Dit stelt ons in staat om onze bezoekers een betere online ervaring te bieden.

Klik hier voor ons privacy statement.