• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeParticulierArbeidsrecht

Arbeidsrecht

Ook u kunt onverwacht te maken krijgen met een juridisch probleem of conflict met uw werkgever. Wij hebben de specialistische kennis in huis om u bij te staan en we zoeken naar duurzame oplossingen tegen zo laag mogelijke kosten. Dat doen wij bij voorkeur buiten de rechtszaal. Maar als het niet anders kan dan zullen wij uw belangen verdedigen voor de rechter.

Mijn werkgever heeft mij gezegd dat hij van mij af wil. Ben ik nu ontslagen?
Het is behoorlijk schrikken wanneer je werkgever met deze boodschap komt.
Het antwoord op de vraag bekijken we graag met je, want dit hangt van een hoop factoren af.
Het is belangrijk om helder te krijgen om welke reden(en) je werkgever van je af wil. Waarom is hij tot deze conclusie gekomen en wat speelt er allemaal? Is er bijvoorbeeld sprake van een reorganisatie, verkeert het bedrijf waar je werkt in zwaar weer of is de relatie tussen jou en je werkgever getroebleerd geraakt?

LW advocaten kijkt graag met je naar de mogelijke scenario’s. Zo onderzoeken we of er nog mogelijkheden zijn om er samen met de werkgever uit te komen. Lukt dit niet, dan streven we naar een andere oplossing. Wat er ook aan de hand is, je wilt de conflictsituatie oplossen en er zo goed mogelijk uitkomen.

LW advocaten staat werknemers in conflictsituaties bij. We zoeken samen met jou naar een snelle en goede oplossing, zodat je ’s nachts niet meer over je baan zit te piekeren, maar er juist weer energie van krijgt.

Wanneer u meer informatie wenst over arbeidsrecht, kunt u contact met ons opnemen. Telefoon: (050) 3603768. Wij helpen u graag verder.