• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeParticulierOvereenkomstenrecht

Overeenkomstenrecht

Wat kan ik doen wanneer de wederpartij onze afspraak niet nakomt?

Afspraken, in de juridische wereld, vaak een overeenkomsten of contracten genoemd, komen in het dagelijkse leven veel voor. Winkelen, boodschappen doen of een auto kopen zijn allemaal voorbeelden van het sluiten van een overeenkomst. Een overeenkomst komt tot stand door een aanbod en de aanvaarding daarvan. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling gebeuren. Wanneer twee partijen een overeenkomst aangaan, zijn beide partijen ook verplicht om deze afspraak na te komen.
Wanneer één partij zich er niet houdt, kan dit voor vervelende situaties zorgen. Er kunnen onduidelijkheden ontstaan, welke uiteindelijk tot conflicten kunnen leiden. LW advocaten beschikt over specialisten die u graag bij staan wanneer een overeenkomst niet of niet volledig wordt nagekomen. Ook helpen wij u graag bij het opstellen van een goede overeenkomst, zodat u zo een toekomstig geschil wordt bespaard.

Voor advies en/of vragen over overeenkomstrecht, kunt u contact met ons opnemen. Telefoon: (050) 3603768. Wij helpen u graag verder.