• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeAdvocatenmw. mr. Y. Li

mw. mr. Y. Li

In 2023 heb ik de master Privaatrecht en de master Ondernemingsrecht met succes mogen afronden. Naast mijn studie ben ik al een aantal jaar werkzaam bij LW Advocaten. Hier ondersteun ik de advocaten bij hun werkzaamheden als juridisch medewerkster.

Daarnaast ben ik ook werkzaam geweest bij de Rijksuniversiteit Groningen, waar ik met veel plezier de vakgroep Privaatrecht en Notarieel Recht heb ondersteund. Ook ben ik tijdens mijn studententijd actief lid geweest van het Studentengenootschap voor Onderneming & Recht.

Na een aantal jaren te hebben gestudeerd, leek het mij tijd om de geleerde theorie als advocaat te mogen toepassen in de praktijk. Op 23 februari 2024 ben ik beëdigd als advocaat door de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen.

Ik ben werkzaam in de algemene civiele rechtspraktijk. Mijn interesses liggen voornamelijk in het ondernemingsrecht, goederenrecht en insolventierecht, maar ik ben ook onder andere inzetbaar in kwesties aangaande het verbintenissenrecht.

Neem gerust contact met mij op indien u advies bij een juridische vraag wenst te ontvangen of rechtsbijstand nodig hebt in een procedure.

Functie:

Advocaat

Kennis maken?

yli@lw.nl