• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeAdvocatenmr. A. Wiersma

mr. A. Wiersma

Alexander Wiersma is advocaat sinds 2001 en sinds 2016 verbonden aan LW advocaten. Alexander is gespecialiseerd in het ondernemings-, insolventie- en aansprakelijkheidsrecht. Als advocaat probeert hij het maximale voor de klant te bereiken. Alexander staat bedrijven en particulieren bij in contractkwesties en aansprakelijkheidsgeschillen. Ook worden bedrijven en particulieren geholpen die het financieel moeilijk hebben.

‘Als advocaat probeer ik de zaak to-the-point en zakelijk te benaderen. Ligt een oplossing voorhanden, dan zet ik daar op in. Komen partijen niet tot elkaar, dan schuw ik een procedure niet. Hierin strijd ik altijd voor het maximaal haalbare resultaat.’

Alexander heeft specialisatie-opleidingen gevolgd in het aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht. Alexander is lid van de VASR (Vereniging voor Aansprakelijkheid- en Schadevergoedingsrecht).

Alexander heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht Alexander elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Functie:

Advocaat

Kennis maken?

wiersma@lw.nl
Vestiging Groningen