• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeAdvocatenmw. mr. S. de Vries

mw. mr. S. de Vries

In oktober 2019 ben ik bij LW Advocaten begonnen met werken naast mijn studie, waarna ik in de zomer van 2020 succesvol mijn master Privaatrecht heb behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Bij LW Advocaten heb ik eerst een rol als juridisch medewerkster vervuld, waarbij ik alle advocaten op kantoor bij hun juridische werkzaamheden ondersteunde. Begin 2021 ben ik als advocaat beëdigd door de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen.

Ik ben werkzaam in een algemeen civiele rechtspraktijk en ben breed inzetbaar in kwesties aangaande onder andere het personen- en familierecht, consumentenrecht en verbintenissenrecht.

Met veel plezier werk ik bij LW Advocaten waarbij ik met veel variërende dossiers en rechtsgebieden in aanraking kom. Hierdoor bouw ik alsmaar meer ervaring op in een algemene rechtspraktijk wat mij in staat stelt dossiers door middel van verschillende invalshoeken te benaderen.

Wat mij heeft aangetrokken tot het vak van advocaat is dat je een cliënt kan helpen met het oplossen of voorkomen van concrete problemen en daarbij echt een verschil kan maken voor jouw cliënt.

Neem gerust contact met mij op indien u advies bij een juridische vraag wenst te ontvangen of rechtsbijstand nodig bent.

Rechtsgebieden:

Stefanie heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Algemene praktijk, burgerlijk recht
– Personen- en familierecht

Deze registratie verplicht Stefanie elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Functie:

Advocaat

Kennis maken?

sdevries@lw.nl