• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeParticulierPersonen- en familierecht

Personen- en familierecht

Wat komt er allemaal kijken bij een scheiding?

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis, in het bijzonder wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Het is een intense tijd vol emoties. Juist wanneer je hoofd er helemaal niet naar staat, komen er ook verschillende financiële aspecten bij kijken. Daarom is het belangrijk om gedurende de scheiding iemand aan je zijde te hebben die de rust en het overzicht bewaart.

Bij LW Advocaten werken specialisten op het gebied van echtscheidingen. Daarbij wordt de focus gelegd op het bewaren van rust voor de kinderen en jullie zelf. We bespreken hoe jullie als ouders invulling kunnen geven aan het gezamenlijk gezag, welke omgangsregeling er moet komen en hoe erbij jullie beiden financiële rust en stabiliteit zal ontstaan. Wij regelen de zaken zo dat je na de scheiding écht uit elkaar bent en dat er geen twistpunten kunnen ontstaan. Hierin zit de meerwaarde van ons kantoor. Wij hebben alle kennis is in huis om ook complexe financiële scheidingen in goede banen te leiden. De nadruk ligt bij een scheiding nooit op het procederen, maar als het nodig is schuwen we een procedure niet. Door met beide partijen in gesprek te blijven, weten we vaak een scheiding positief af te sluiten.

Ook bij thema’s die zich na een scheiding voor kunnen doen of rondom de verbreking van een samenwoning, staat LW advocaten voor u klaar. Hierbij valt te denken aan het aanpassen van een omgangsregeling, het berekenen van kinder- of partneralimentatie, het aanvragen van gezamenlijk of juist eenhoofdig gezag, maar ook bijvoorbeeld de verdeling van een woning.

Voor advies en/of vragen over echtscheidingen, kunt u contact met ons opnemen. Telefoon: (050) 3603768. Wij helpen u graag verder.