• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeAdvocatenmr. N. Hollander

mr. N. Hollander

Niels Hollander werkte van 2006 tot en met 2020 als advocaat bij LW Advocaten en Belastingadviseur. Na een uitstap te hebben gemaakt in het bedrijfsleven zit Niels vanaf juli 2023 weer op zijn oude vertrouwde plek. Hij houdt zich bezig met het privaatrecht. Binnen dit rechtsgebied kunt u bij hem terecht voor juridisch advies over vrijwel alle soorten van gesloten of nog te sluiten overeenkomsten en alles over vastgoed- en huurrecht. Daarnaast heeft Niels veel kennis en ervaring in het aansprakelijkheidsrecht en in het procesrecht.

Als advocaat is Niels klantgericht, duidelijk en no-nonsense. Hij blijft bij de kern van de zaak en hij is bovenal in staat om snel tot kwalitatief goede oplossingen te komen.

Het maatschappelijk aspect van de advocatuur bevalt Niels goed, en zoals hij het zelf zegt: “Als advocaat sta je met beide benen in de maatschappij, want wet- en regelgeving is overal en het is er altijd! Zonder dat mensen het vaak doorhebben. Zelfs in iets heel eenvoudigs zoals het kopen van een product in de supermarkt zit al een complex juridisch systeem verscholen.”

Niels heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Algemene praktijk
– Verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht Niels elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Functie:

Advocaat

Kennis maken?

hollander@lw.nl