HomeAdvocatenmr. N. Hollander

mr. N. Hollander

Niels Hollander werkt sinds 2006 als advocaat bij LW advocaten en belastingadviseur. Zijn vakgebied is het privaatrecht. Binnen dit rechtsgebied kunt u bij hem terecht voor juridisch advies over vrijwel alle soorten van gesloten of nog te sluiten overeenkomsten, waaronder huurovereenkomsten, koopovereenkomsten, verzekeringen, overeenkomsten van aanneming van werk, overeenkomsten van geldlening etc. Daarnaast heeft Niels veel kennis en ervaring in het aansprakelijkheidsrecht en in het procesrecht.

Als advocaat is Niels klantgericht, duidelijk en no-nonsense. Hij blijft bij de kern van de zaak en hij is bovenal in staat om snel tot kwalitatief goede oplossingen te komen.

Het maatschappelijk aspect van de advocatuur bevalt Niels goed, en zoals hij het zelf zegt: “Als advocaat sta je met beide benen in de maatschappij, want wet- en regelgeving is overal en het is er altijd! Zonder dat mensen het vaak doorhebben. Zelfs in iets heel eenvoudigs zoals het kopen van een product in de supermarkt zit al een complex juridisch systeem verscholen.”

Functie:

Advocaat/Jurist

Kennis maken?

hollander@lw.nl
Vestiging Groningen