• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeParticulierStrafrecht

Strafrecht

Heb ik een advocaat nodig als ik verdachte ben?

Er zijn tal van redenen waardoor u verdacht kunt worden van een strafbaar feit. Dit kan ingrijpende gevolgen hebben voor u en uw eventuele dierbaren. Dit is vanzelfsprekend wanneer u gedetineerd raakt, maar ook wanneer uw rijbewijs, auto of geld door de politie in beslag genomen wordt, kan dit u in grote moeilijkheden brengen. Om nog maar te zwijgen over de imagoschade die u mogelijk lijdt.

Onderschat daarom nooit een situatie waarbij u aangehouden wordt, de politie (of een andere opsporingsinstantie) u als verdachte wil horen en u een uitnodiging krijgt om naar het politiebureau te komen of wanneer u een dagvaarding ontvangt om op zitting te verschijnen.

U doet er verstandig aan om in een zo vroeg mogelijk stadium een strafrecht advocaat te benaderen die u informeert over uw rechten en vervolgens samen met u een strategie bepaalt om zo doende de kansen op een goede afloop zo groot mogelijk te maken.

Voor een gratis eerste oriëntatie/kennismaking met mr. Van Jaarsveld (gespreksduur een half uur) kunt u contact met ons opnemen.
Telefoon: (050) 3603768.