• Toegankelijk voor iedereen

  • Gratis oriënterend gesprek

  • Jouw belang voorop

HomeParticulierMediation

Mediation

Een mediator tijdens de echtscheiding?

Een ingrijpende gebeurtenis zoals een scheiding wil je het liefst snel achter de rug hebben. Zeker in een situatie waar kinderen bij betrokken zijn, wil je je zo weinig mogelijk door emoties laten leiden en alles zo goed mogelijk regelen. Dit is echter niet altijd even gemakkelijk. Onze scheidingsmediator, Yvonne Prins, is erin gespecialiseerd om gezamenlijk naar oplossingen te zoeken.

Door de rust en het overzicht te bewaren, zorgt zij ervoor dat een erg emotionele situatie toch goed afgesloten kan worden. Doordat zij een gespecialiseerd familierechtadvocaat is, ontvangen jullie uitstekend juridisch advies over alle juridische aspecten van de scheiding, maar als mediator leert zij jullie ook goed contact met elkaar te houden. Door mediation is een gang naar de rechter in veel gevallen niet meer nodig.

Waarom mediation als u samen kinderen heeft?

Lees ook dit nieuwsbericht over waarom mediation zoveel meerwaarde heeft, vooral als er kinderen betrokken zijn bij de scheiding:

18 september 2018

Landelijk onderzoek vFAS: kinderen kijken ontevreden terug op scheiding ouders

De Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) heeft onderzoek laten doen naar hoe kinderen van gescheiden ouders de scheiding van hun ouders hebben ervaren. Dit onderzoek is verricht onder volwassenen die het kind zijn van gescheiden ouders. Uit dit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de kinderen vindt dat er niet goed naar hun is geluisterd tijdens de scheiding.

Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.

Voor advies en/of vragen over mediation kunt u contact opnemen met Yvonne Prins, gespecialiseerd advocaat-scheidingsmediator. Telefoon: (050) 3603768.

Zij helpt u graag verder.